Welkom bij Sport en Cultuur in Soest

Handbalvereniging BDC

Handbalvereniging BDC is een gezellige club waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Wij zijn een vereniging met een rijke geschiedenis. Zo waren wij eind jaren '70 landskampioen op het veld en draait ons herenteam al jaren mee op een van de hoogste niveau's in Nederland.

Maar ook op het gebied van breedtesport ben je bij ons op het juiste adres. Ervaring hoef je dus niet te hebben als je bij ons aan wilt sluiten. Om te kijken of handbal iets voor je is, kun je altijd een aantal keren gratis meetrainen. Bekijk de trainingstijden om de dagen en tijden van de trainingen te ontdekken. Onze thuishaven is Sporthal Beukendal in Soest, waar wij trainen en onze wedstrijden spelen. Wij spelen onze wedstrijden voornamelijk op zondag.

Kosten
Handbal is een relatief goedkope sport. Een 10-jarige kan bij ons handballen voor 14 euro per maand (10 maanden). Daarvoor kun je 2 x per week trainen en 1 x per week een wedstrijd spelen. Er zijn geen extra kosten voor kleding, zoals bij veel andere sportclubs wel het geval is. 

Vragen via info@smeeingbdc.nl

Aanbod Kies je Sport/ Kies je Kunst van Handbalvereniging BDC

Handbal grp 8

Handbalvereniging BDC

Locatie:

Beukenlaan 47

Aanvang:

29 augustus 2022